امروز : دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۳۶
در دیدار با سفیر سوئیس؛

همکاری سوئیس و تهران در حوزه مدیریت بحران

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بهره گیری از ظرفیت های بین المللی برای تسریع در اجرای طرح های نوسازی را امری ضروری دانست.
همکاری سوئیس و تهران در حوزه مدیریت بحران
سه شنبه | ۱۳۹۶/۱۲/۰۱ - ۱۸:۳۹ |
کد خبر : ۱۷۸ |
مدیریت بحران و حوادث

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در جریان بازدید سفیر سوئیس از مرکز فرماندهی و مدیریت بحران شهر تهران که با هدف افزایش زمینه همکاری های مشترک میان شهرداری تهران و نهادهای علمی و اجرایی سوئیس در حوزه های تاب آوری شهری و مدیریت بحران های ناشی از حوادث و سوانح انجام شد، گفت: شهرداری تهران در حوزه تاب آوری شهری و ارتقای آمادگی و توان شهر برای مقابله با حوادث و سوانح از جذب ظرفیت بخش خصوصی و نیز همکاری های بین المللی برای پیشبرد اهداف خود  استقبال می کند.

جانشین شهردار در شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه 10 درصد از جمعیت تهران در بافت فرسوده زندگی می کنند به برنامه جدید و گسترده دولت و مدیریت شهری برای نوسازی بافت فرسوده پایتخت اشاره کرد و گفت: بهره گیری از ظرفیت های بین المللی برای تسریع در اجرای طرح های نوسازی ضروری است و زمینه های مناسب برای جلب مشارکت بخش خصوصی داخلی و خارجی در این حوزه فراهم شده است.


رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: فعالیت های حوزه مدیریت بحران در تهران با بهره گیری از تجارب و همکاری های جهانی تحقق یافته است و گسترش همکاری ها و بهره گیری از تجارب جهانی در دستور کار قرار دارد.

استقبال سوئیس از همکاری با شهرداری تهران در حوزه مدیریت بحران

مارکوس لیتنر سفیر سوئیس نیز در این بازدید گفت: سابقه همکاری سوئیس با شهرداری تهران به اجرای طرح ایجاد گروه های داوطلب واکنش اضطراری محله (دوام) در اوایل دهه 80 شمسی باز می گردد و اکنون بار دیگر آمادگی داریم با توجه به تجربه و تخصص نهادهای علمی و اجرایی در حوزه مدیریت سوانح و امداد و نجات دور جدید همکاری با شهرداری تهران را در این حوزه به ویژه برپایی دوره های آموزش تخصصی آغاز کنیم.


سفیر سوئیس ضمن استقبال از گسترش همکاری های دو جانبه به فضای مثبت موجود میان دو کشور برای گسترش روابط اشاره کرد و گفت: سوئیس آمادگی دارد در حوزه تاب آوری، ایمنی شهری و مدیریت حوادث و سوانح در دو شاخه سخت افزاری و نرم افزاری با شهرداری تهران همکاری کند.
وی همچنین با ابراز خشنودی نسبت به همکاری های گذشته که منجر به شکل گیری گروه های داوطلب واکنش اضطراری محله در تهران شده است، فعالیت شهرداری تهران در ایجاد ساختارهای مدیریت بحران و پایش و رصد علمی حوادث و سوانح را قابل توجه خواند و گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری قدرتمند است اما با توجه به مخاطرات طبیعی باید فعالیت خود را در این بخش نیز گسترش دهد.


در جریان این دیدار همچنین  سالیمون چو، معاون آمادگی مرکز همکاری های بین المللی سوئیس با اعلام اینکه با اعضای گروه های داوطلب واکنش اضطراری یکی از محلات ملاقات داشته و از ایجاد گروه های مردمی امدادگر در تهران خشنود است، گفت: در اجرای این پروژه ها طی شدن صحیح فرآیند آموزش و ایجاد تعهد از اهمیت بسیاری برخوردار است که این مقوله را در داوطلبان امدادگر تهران مشاهده کردم.


وی افزود: موضوع امداد و نجات در سوانح صرفا به تامین تجهیزات و کمک های فنی خلاصه نمی شود بلکه حس تعلق، همبستگی و یاری گری بین مردم اهمیت زیادی دارد و گروه های داوطلب مروج این شیوه امدادگری هستند.
در این دیدار همچنین زمینه برگزاری دوره آموزش مربی آواربرداری تخصصی ویژه یکصد تن از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی استان تهران با توجه به دانش فنی سازمان همکاری های بین المللی سوئیس در این حوزه بررسی شد و در صورت اجرای این دوره آموزشی ، مهندسان علاقمند با طی دوره تخصصی می توانند به عنوان مربی، دانش فنی کسب شده را به سایر اعضای علاقمند و عضو سازمان نظام مهندسی انتقال دهند.

برچسب ها :

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
  • اولین نظر را شما بدهید

اخبار سوانح بین الملل

اخبار کلانشهر تهران

مدیریت بحران و حوادث

بحران آب و محیط زیست

اخبار سوانح

آخرین اخبار زلزله