امروز : جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۵
کارشناس مدیریت سوانح طبیعی:

مردم برای خود اتاق امن ضد زلزله بسازند

همه مردم باید اتاق امن در برابر زلزله برای خودشان بسازند.رسانه ها نیز در این زمینه همکاری داشته باشند تا بهتر مردم را به ساخت اتاق های امن تشویق کنیم.
مردم برای خود اتاق امن ضد زلزله بسازند
سه شنبه | ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ - ۰۱:۳۲ |
کد خبر : ۱۹۸ |
اطلاع رسانی

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، حسن نژاد روز دوشنبه در همایش ملی رسانه ها و فناوری های اطلاعاتی در خدمت کاهش خسارات بلایای طبیعی در محل دانشگاه علامه طباطبایی با عنوان شناخت خطر و نحوه رویارویی در زمان وقوع سوانح افزود: اکنون در کشوری مانند تایوان این اتاق های امن در قالب چند طبقه ساخته شده است که در هنگام وقوع زلزله بتوانند از این اتاق های امن استفاده کنند تا خسارات در این زمان کمتر شود.
وی با اشاره به اینکه باید در سازه های واحدهای مسکونی مقاومت ایجاد کرد. اظهار داشت: توصیه می شود که رسانه ها نیز در این زمینه همکاری داشته باشند تا بهتر مردم را به ساخت اتاق های امن تشویق کنیم.
حسن نژاد اضافه کرد: همچنین خانواده ها باید محل های امن خانه را در قالب نقشه ای به رنگ های سبز یعنی ایمن و قرمز یعنی پرخطر روی دیوار نصب کنند تا زمان وقوع زلزله بدانیم از چه مکان هایی استفاده کنیم.

** چه بخش هایی از خانه هنگام زلزله خطرآفرین است
وی در ادامه در قالب توصیه هایی به مردم ادامه داد: در هنگام وقوع زلزله کنج های خانه خطرآفرین است اما خیلی از مردم نمی دانند که در هنگام زلزله چه کاریی باید انجام دهند و این موارد همه نیاز به آموزش دارد.
این مدرس امداد و نجات خاطرنشان کرد: آشپزخانه جای امن ندارد، هنگام زلزله فرار نکنید، بهترین حالت نشستن و قرار دادن دست روی سر است، ستون های ایمن نیز شما را ایمن نگه می دارد، در آپارتمان همیشه آسیب ها بیشتر است ، پس همه باید این موضوعات را مدنظر داشته باشند. 
وی ادامه داد: شناخت شرایط اضطراری خیلی مهم است اما مهمتر از آن استمرار در آموزش است که باید مورد توجه همه قرار گیرد.
این کارشناس تصریح کرد: متاسفانه ٥٠ درصد گرفتارشدگان زیرآوار توسط افراد محلی از زیر آوار بیرون آورده می شود که متاسفانه خسارات ناشی از قطع نخاع و آسیب جسمی آن خیلی زیاد می شود.
وی تصریح کرد: در مجموع باید مردم در هنگام زلزله باید بیشتر توجه کنند تا شاهد کاهش خسارات در زمان وقوع این حوادث باشیم البته در این زمینه همکاری رسانه ها بسیار ضروری است.
این مطالب در پنل تخصصی مدیریت بحران از منظر آموزشی و اجتماعی ارائه شد.
همایش ملی رسانه ها و فناوری های اطلاعاتی در خدمت کاهش خسارات بلایای طبیعی در محل دانشگاه علامه طباطبایی به مدت یک روز با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران، سیدضیا هاشمی مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی و نصیری قیداری دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو حضور دارند.
در این همایش چهار پنل تخصصی ' مدیریت بحران از منظر آموزشی و اجتماعی، پنل رسانه های اجتماعی، ارتباطات ریسک، ارتباطات بحران ، پنل رسانه های جدید و ارتباطات ریسک و ارتباطات بحران و پنل اخبار جعلی و شایعات رسانه ای در مواجهه با بلایای طبیعی نیز در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب ها :

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
  • اولین نظر را شما بدهید

اخبار سوانح بین الملل

اخبار کلانشهر تهران

مدیریت بحران و حوادث

بحران آب و محیط زیست

اخبار سوانح

آخرین اخبار زلزله