امروز : جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۳۹

اسلایدشو بالا ***

آخرین اخبار

اخبار ویژه

سازمان ملل متحد و مدیریت سوانح
آشنایی با نقش UNDAC و INSARAG

«UNDAC» نام اختصاری سیستمی در زیر مجموعه اوچاست که برای هماهنگی و ارزیابی پاسخ به سوانح از سوی سازمان ملل متحد در سال 1993 میلادی ایجاد شده است. این سیستم طوری طراحی شده تا به سازمان ملل و دولت های آسیب دیده در سطح ملی و یا در محل وقوع حادثه با هماهنگی کمک های بین المللی یاری رساند.
بحران برف یا فرهنگ؟

ما به عنوان مردم تا چه اندازه برای انجام کارهایمان برنامه‌ریزی و سعی می‌کنیم بدون توجه به کمک‌های دولتی، روی پای خودمان بیاستیم؟
چگونه ژاپن، در آمادگی مقابل بحران، پیشرو شد
در یادداشت تحلیلی می خوانید:

درست پیش از ظهر، در صبح یکم سپتامبر ١٩٢٣، زلزله ٧,٩ ریشتری مهیبی در ژاپن اتفاق افتاد که دو شهر صنعتی و شلوغ توکیو و یوکوهاما را لرزاند و ساختمان‌های بسیاری را خراب کرد...
از دید نمایندگان مجلس همه مقصرند الا خودشان و آتش نشانی!
تاملی بر گزارش کمیسیون عمران مجلس درباره فاجعه پلاسکو؛

به فاصله هفت ماه و یک هفته از رقم خوردن فاجعه پلاسکو، بالاخره گزارش کمیسیون عمران مجلس در این خصوص منتشر شد؛ گزارشی که در آن هفت مقصر برای این حادثه مشخص شده اما نتوانسته به کلیدی‌ترین پرسش‌ها پاسخ گوید.
چگونه ژاپن زلزله و سونامی را مدیریت کرد
در یادداشت تحلیلی می خوانید:

زلزله ٩ ریشتری ١١ مارس سال ٢٠١١ ژاپن شدیدترین زلزله طی ١٤٠‌سال اخیر این کشور و پنجمین زلزله در لیست بزرگترین زلزله‌های تاریخ بوده است...
در صنعت هوایی هم مدیریت بحران نداریم ...
جزئیات بحران هوایی چهارشنبه/پشت پرده تأخیر واقدام عجیب یک ایرلاین

یک مقام ارشد شرکت فرودگاه ها با بیان جزئیات بحران هوایی روز چهارشنبه، پشت پرده اقدام برخی ایرلاین ها در وضعیت بحرانی مذکور را تشریح کرد.

اخبار سوانح بین الملل

اخبار کلانشهر تهران

مدیریت بحران و حوادث

بحران آب و محیط زیست

اخبار سوانح

آخرین اخبار زلزله

زلزله تهران؛ از خیال تا واقعیت ...

افزایش بی سابقه جمعیت شهر ها و رشد شهرسازی باعث به وجود آمدن کلانشهرهاست، شهرهایی که هرجه بزرگتر می شوند، مشکلاتشان هم بزرگتر می شود و ضرورت مقاومت و کاهش آسیب پذیری آنها هنگام بروز وقایع طبیعی اهمیت بیشتری پیدا می کند. به خاطر همین و برای اینکه شدت بحران های احتمالی کاهش پیدا کند، آمادگی در شرایط بالایی باشد و امدادرسانی به موقع و با کیفیت انجام شود، واژه ای به نام مدیریت بحران و سازمان هایی با همین نام پدید آمدند. گفت‌وگوی تصویری فارس با معاون سازمان مدیریت بحران کشور را در ادامه مشاهده می کنیم: زلزله در تهران یک میلیون کشته و 5.6 میلیون آسیب پذیر خواهد داشت/ برای زلزله زیرساخت‌هایمان آماده نیست/ وجود 400 نقطه آسیب‌پذیر همانند شهران در تهران/ فعال ترین گسل در تهران گسل مشا و بعد از آن گسل ری احتمال فعال شدن دارد/ ایستگاه های شتاب نگاشت و سامانه هشدار سریع بر روی گسل مشا نصب شده اند / شهرداری تهران مکلف است 150 پایگاه چندمنظوره احداث کند / در سال 75 پیشبینی شده بود که زلزله در ساعت اول 400 هزار نفر قربانی بگیرد که این رقم امروز با توجه به جمعیت شهر حدود یک میلیون نفر برآورد شده است / در بهشت زهرا بعد از گذشت 42 سال، یک میلیون و ششصدهزار نفر دفن شده اند / باید پیشگیری و آمادگی را در خود ایجاد کنیم.